Filtern
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BII_LoopulEX_a%20new%20dimension%20of%20efficiency_770x510.jpg)
Dry Hopping- A new dimension of efficiency
In: | BREWING AND BEVERAGE INDUSTRY / 4/2023 |
Autor: | Friedrich Banke, Korbinian von Terzi, Ferdinand Gutsch |
![](files/content/Veroeffentlichungen/Brauwelt_2023_SSS_770x510.jpg)
Sud Sixty Six - Kompaktsudhaus mit hoher Energieeffizienz
In: | BRAUWELT / 27-28/2023 |
Autor: | Friedrich Banke, Korbinian von Terzi, Valentin Reuber |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/Dry%20Hopping_Eine%20neue%20Dimension%20der%20Effizienz_770x510.jpg)
Dry Hopping-Eine neue Dimension der Effizienz
In: | BRAUINDUSTRIE / 1/2023 |
Autor: | Friedrich Banke, Korbinian von Terzi, Ferdinand Gutsch |
External dry hopping: The solution for problems? Part III
In: | BRAUWELT International 6/2022 |
Autor: | Michael Kohles, Ferdinand Gutsch |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BWI_External_Dry_Hopping_The_Solution_For_Problems_Part%20II_770x510.jpg)
External dry hopping: The solution for problems? Part II
In: | BRAUWELT International 5/2022 |
Autor: | Michael Kohles, Ferdinand Gutsch |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BWI_External_Dry_Hopping_The_Solution_For_Problems_770x510.jpg)
External dry hopping: The solution for problems? Part I
In: | BRAUWELT International 4/2022 |
Autor: | Michael Kohles, Ferdinand Gutsch |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BWI_An%20approach%20to%20develop%20an%20external%20dry%20hopping%20method_770x510.jpg)
An approach to develop an external dry hopping method by restoring the aroma transfer through dilution
In: | BrewingScience, November/December 2021 |
Autor: | Michael Kohles, Ferdinand Gutsch |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BWE_Nuevastechnologias_72dpi.jpg)
Nuevas tecnologías de bode para una cerveza „divina“
In: | Brauwelt En Español 1/2021 |
Autor: | Michael Kohles, Armin Pillmeier |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BWR_InnovativeTechnology_72dpi.jpg)
Новые технологии варочного и бродильнолагерного цехов для «божественного» пива
In: | Brauwelt Mir piva i napitkov 1/2021 |
Autor: | Michael Kohles, Armin Pillmeier |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BWI_NewBrewhouse_72dpi.jpg)
New brewhouse and cellar technology for divinely inspired beer
In: | Brauwelt Int. 6/2020 |
Autor: | Michael Kohles, Armin Pillmeier |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BW_neueKellerundSudhaustechnologie_72dpi.jpg)
Neue Keller- und Sudhaustechnologien für »göttliches« Bier
In: | Brauwelt 42/2020 |
Autor: | Michael Kohles, Armin Pillmeier |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BWI_InnovativeTechnology_72dpi.jpg)
Innovative technology to reduce beer losses at dry hopping
In: | Brauwelt Int. 5/2020 |
Autor: | Frank Peifer, Friedrich Banke, Willi Mitter |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BW_InnovativeTechnologie_72dpi.jpg)
Innovative Technologie zur Verringerung von Bierverlusten bei der Kalthopfung
In: | Brauwelt 19/2020 |
Autor: | Frank Peifer, Friedrich Banke, Willi Mitter |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BBII_01-19_30-33_Banking_on_the_brewhouse-3.jpg)
Banking on the brewhouse - Maximizing value in the brewery Part 3: New aromas
In: | Brewing and Beverage Industry Int. 1/2019 |
Autor: | Friedrich Banke |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BBII_06-18_30-31_Banking_on_the_brewhouse-2.jpg)
Banking on the brewhouse - Maximizing value in the brewery Part 2: Wort boiling
In: | Brewing and Beverage Industry Int. 6/2018 |
Autor: | Friedrich Banke |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BBII_05-18_74-76_Banking_on_the_brewhouse-1.jpg)
Banking on the brewhouse - Maximizing value in the brewery Part 1: Mashing-in and mashing
In: | Brewing and Beverage Industry Int. 5/2018 |
Autor: | Friedrich Banke |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BWI_ANewMaschine_72dpi.jpg)
A new machine improves work safety with compressed hops
In: | Brauwelt Int. 05/2016 |
Autor: | Michael Dillenburger, Katja Hertel, Friedrich Banke, Martin Bierer |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BI---Banke-HopBack.jpg)
Nicht nur für Craft-Brauer. „Late Hopping“ macht Schule
In: | Brauindustrie 04/2016 |
Autor: | Friedrich Banke |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BBIE_02-16_26-27_No_solo_para_Cerveceros.jpg)
No solo para Cerveceros Artesanales. El “late hopping” hace escuela
In: | Brewing and Beverage Industry Español 02/2016 |
Autor: | Friedrich Banke |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BW_Hopfenzerkleinerer_72dpi.jpg)
Hopfenzerkleinerer unterstützt Arbeitssicherheit
In: | Brauwelt 06/2015 |
Autor: | Michael Dillenburger, Katja Hertel, Friedrich Banke, Martin Bierer |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/VT-AlloySius.jpg)
Die richtige Mischung. Hochleistungsmischsystem für Schrot und Wasser liefert höhere Ausbeuten
In: | Verfahrenstechnik 04/2008 |
Autor: | Friedrich Banke |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BWI_AlloySius_72dpi.jpg)
AlloySius – From pre-masher to total mashing solution
In: | Brauwelt Int. 05/2007 |
Autor: | Friedrich Banke, Christian Nuber |
![](files/content/Veroeffentlichungen/thumb/BW_AlloySius_72dpi.jpg)
AlloySius - Vom Vormaischer zum Maischefertiger
In: | Brauwelt 03/2007 |
Autor: | Friedrich Banke, Christian Nuber |