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Pressemitteilung zur Übernahme der banke GmbH durch Bucher Denwel
| In: | Online |
| Autor: | Jan Vejvalka, Christine Mack |
Reinventing the compact brewhouse
| In: | BREWERS AND DISTILLER INTERNATIONAL / 9/2024 |
| Autor: | Friedrich Banke, Dr. Korbinian von Terzi, Steve Grundy |
Dry Hopping- A new dimension of efficiency
| In: | BREWING AND BEVERAGE INDUSTRY / 4/2023 |
| Autor: | Friedrich Banke, Korbinian von Terzi, Ferdinand Gutsch |
Sud Sixty Six - Kompaktsudhaus mit hoher Energieeffizienz
| In: | BRAUWELT / 27-28/2023 |
| Autor: | Friedrich Banke, Korbinian von Terzi, Valentin Reuber |
Dry Hopping-Eine neue Dimension der Effizienz
| In: | BRAUINDUSTRIE / 1/2023 |
| Autor: | Friedrich Banke, Korbinian von Terzi, Ferdinand Gutsch |
External dry hopping: The solution for problems? Part III
| In: | BRAUWELT International 6/2022 |
| Autor: | Michael Kohles, Ferdinand Gutsch |
External dry hopping: The solution for problems? Part II
| In: | BRAUWELT International 5/2022 |
| Autor: | Michael Kohles, Ferdinand Gutsch |
External dry hopping: The solution for problems? Part I
| In: | BRAUWELT International 4/2022 |
| Autor: | Michael Kohles, Ferdinand Gutsch |
An approach to develop an external dry hopping method by restoring the aroma transfer through dilution
| In: | BrewingScience, November/December 2021 |
| Autor: | Michael Kohles, Ferdinand Gutsch |
Nuevas tecnologías de bode para una cerveza „divina“
| In: | Brauwelt En Español 1/2021 |
| Autor: | Michael Kohles, Armin Pillmeier |
Новые технологии варочного и бродильнолагерного цехов для «божественного» пива
| In: | Brauwelt Mir piva i napitkov 1/2021 |
| Autor: | Michael Kohles, Armin Pillmeier |
New brewhouse and cellar technology for divinely inspired beer
| In: | Brauwelt Int. 6/2020 |
| Autor: | Michael Kohles, Armin Pillmeier |
Neue Keller- und Sudhaustechnologien für »göttliches« Bier
| In: | Brauwelt 42/2020 |
| Autor: | Michael Kohles, Armin Pillmeier |
Innovative technology to reduce beer losses at dry hopping
| In: | Brauwelt Int. 5/2020 |
| Autor: | Frank Peifer, Friedrich Banke, Willi Mitter |
Innovative Technologie zur Verringerung von Bierverlusten bei der Kalthopfung
| In: | Brauwelt 19/2020 |
| Autor: | Frank Peifer, Friedrich Banke, Willi Mitter |
Banking on the brewhouse - Maximizing value in the brewery Part 3: New aromas
| In: | Brewing and Beverage Industry Int. 1/2019 |
| Autor: | Friedrich Banke |
Banking on the brewhouse - Maximizing value in the brewery Part 2: Wort boiling
| In: | Brewing and Beverage Industry Int. 6/2018 |
| Autor: | Friedrich Banke |
Banking on the brewhouse - Maximizing value in the brewery Part 1: Mashing-in and mashing
| In: | Brewing and Beverage Industry Int. 5/2018 |
| Autor: | Friedrich Banke |
A new machine improves work safety with compressed hops
| In: | Brauwelt Int. 05/2016 |
| Autor: | Michael Dillenburger, Katja Hertel, Friedrich Banke, Martin Bierer |
Nicht nur für Craft-Brauer. „Late Hopping“ macht Schule
| In: | Brauindustrie 04/2016 |
| Autor: | Friedrich Banke |
No solo para Cerveceros Artesanales. El “late hopping” hace escuela
| In: | Brewing and Beverage Industry Español 02/2016 |
| Autor: | Friedrich Banke |
Hopfenzerkleinerer unterstützt Arbeitssicherheit
| In: | Brauwelt 06/2015 |
| Autor: | Michael Dillenburger, Katja Hertel, Friedrich Banke, Martin Bierer |
Die richtige Mischung. Hochleistungsmischsystem für Schrot und Wasser liefert höhere Ausbeuten
| In: | Verfahrenstechnik 04/2008 |
| Autor: | Friedrich Banke |
AlloySius – From pre-masher to total mashing solution
| In: | Brauwelt Int. 05/2007 |
| Autor: | Friedrich Banke, Christian Nuber |
AlloySius - Vom Vormaischer zum Maischefertiger
| In: | Brauwelt 03/2007 |
| Autor: | Friedrich Banke, Christian Nuber |